Ramadhan Kareem

  • 1



Lamanya tak mengadap blog. Setiap kali pun berjanji tak akan abaikan blog ni. Revive-kan semula blog ni. Tapi sekian kali itulah mungkiri janji.

Sampai lah ke Ramadhan yang ke 1436. Alhamdullillah di panjangkan usia dapat menemui ramadhan yang ke sekian kalinya.

Kali ini sambut ramadhan di rumah sendiri. Lokasi somewhere in Jalan Kebun. Syukur sangat. Iqbal pun sudah masuk 6 tahun. Dia nak belajar-belajar puasa. Jadi 1st ramadhan ni, ajak Iqbal sekali bersahur. Nazim pun sibuk nak join tapi memang ikut-ikut ayam sahaja.

Jadi sempena ramadhan kali ini. Saya ucapkan selamat kepada semua pembaca jika ada. Jika tidak, ini akan menjadi kenangan di masa akan datang. :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

zonaku said...

Insyaallah masih ada. dah 6 tahun dah umur iqbal...cepatnya masa berlalu

Salam Ramadhan :)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!