Iqbal belum register sekolah lagi

  • 2
Bulan ni dah November dan Iqbal belum lagi register sekolah mana. Iqbal wajib register pada tahun ini. What a bad parent we are.


Kalau tak dapat nak register sekolah macam mana? Mampu nak bayar sekolah private ke?


Jawapannya ialah tidak. Dan kena google cara-cara register sekolah. Gila betul lah kitorang laki bini.

2 comments:

ayobkelubi said...

boleh telefon atau dtg sendiri ke sekolah2 yg berdekatan dengan area rumah korang. sbb iklan2 tu sekolah sendiri yang up dkt pagar.

biasa kalau dh terlewat, still boleh register but dlm list KIV la.

Amyz Azlie said...

Adoiii.. T____T

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!