Nekad

  • 2
Sometime kita rasa kita dah nekad. Aku rasa aku dah nekad nak buat sesuatu. Tapi kemudian aku 'chicken out' dan tak jadi nak meneruskannya.

Tapi kali ni aku akan juga. Aku perlukan plan yang baru dalam masa 3 bulan ni.

Boleh!


Kan?

2 comments:

Amyz Azlie said...

Insya Allah. Kena kuatkan semangat. Kena doa supaya istiqomah.

You can do it!

cik puan daun said...

Thanks amyz.. Muahhss!!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!