First day of school 2014

  • 1



Aku dengan Nuar agaknya jenis sadistik, lepas hantar nazim and iqbal pergi sekolah. Terus je jalan tak pandang-pandang. Ini disebabkan, kalau berlaku eye contact ditakuti nak ikut balik.

Iqbal dah tak heran. Terus masuk kelas.

Nazim, dalam kelas dia .. "Ibal mana???"

Nazim ni sangat sayang abang dia, Aku takuti dia masuk kelas iqbal sekali.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!