Gelama jeruk hancur

  • 2
Ingatkan guna minyak sikit boleh selamatkan gelama jeruk aku. Tapi masih juga hancur tapi tak seteruk hari tu.

Guna minyak sikit dan kuali leper saiz kecil.

Lihat dibawah.




Pasrah.

2 comments:

CIda said...

Gelama jeruk ni mcm pekasam jgk ke? Kalau goreng pekasam, ayah aku ajar, goreng dulu sket kulit bawang before masukkan ikan pekasam tu (lepas tu keluarkan). Alhamdulillah menjadi pulak. hehehe.

cik puan daun said...

Kalau pekasam ok lagi. Macam kuat juga la badan dia masa goreng tu.

Gelama jeruk ni bogel ajeeeee. Tak usik pun lepas letak dalam kuali. pastu dia terus dissolved.

Agaknya aku beli yang jenis murah kot. ehehehe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!