Iqbal dan cikgu baru

  • 5
Last month selepas Iqbal balik daripada sekolah, seperti biasa aku akan tanya-tanya pasal apa yang dia belajar di sekolah and what not.

Iqbal cerita yang dia ada cikgu baru. Kemudian dia sambung "Cikgu baru ada nenen"

*tooot*

Ahahahaha. Aku tak tau la kenapa dia refer cikgu dia macam tu. Kemudian aku explain pada Iqbal yang cikgu dia tu perempuan macam mama bukan macam abah. Jadi Iqbal jangan cakap gitu. Cakap cikgu Iqbal macam mama sudah. Tak payah sebut ada nen ke tak nen. LOL

Iqbal jawab " Otay mama"

5 comments:

Nida Shaari said...

mungkin nenen cikgu tu terdedah sehingga menjadi fokus?? hehehe

cik puan daun said...

Kalau terdedah tu yg aku risaukan. takkan la cikgu tadika pakai mencolok mata. ahahaha

Amy Z! said...

otayy... iqbal, otayy..

Aku Dan Komputer said...

Assalamualaikum, cantiklah blog ni :) apapun,selesai follow sini jom melawat blog saya pula & kalau sudi bolehla follow :D

Dr. Rozalina Loebis,Sp.M said...

Hahahahaha.... :)

Very cute iqbal..

Daun..ini Rozalina (aka: Bunda Shafiya from Indonesia). Lama saya tak blogwalking...Apa kabar?

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!