Nazim 9.3kg

  • 4
Echewahhhh. Membesar bagai johan Cenazim masa timbang kat klinik semalam. Patutlah lenguh jer kalau lajak 5 minit dukung dia.



- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

Amy Z! said...

Mak oii. Tu berat Alam masa umur setahun.. Sihat walafiat cenazim wpun mama dia berhempas pulas curi masa nak buat stok. hihihi.

cik puan daun said...

tu la amyz. Ada anak orang ni setahun lebih lagi slim daripada nazim. ahahaha. nazim plak nampak lebih tembom.. mmg tak nak kalah langsung la ini budak. :P

Nida Shaari said...

Muhammad sekarang pun belum sampai 9kg agaknya.. masa last timbang awal bulan 4, aku dah kena warning sebab dok kat border kuning. ha ha ha..

tp padan la ngan maknya.. kalo mak besar aku je nak dukung baby bam bam berat cam nazim memang tak sampai 5 minit la kot.. ahaks

Yana Ismail said...

Bam bam nye kak!huhuhu..mesti lenguh nak mendukungnya :)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!