Selamat datang 2012

  • 4
Masih mengatur hidup di awal 2012. Later!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

huda ♡ Azhar said...

salam, nak tanya u duduk puncak jalil yer ada tak tahu mana2 babysitter, saya pun duduk puncak jalil tgh cari babysitter baby baru dua bulan tgh duk mencari2 kesian nak tinggalkan baby kat nursery, kalau ada nanti inform ye, thanks

ezham said...

lama betul LATER!! kali nih.

Nia said...

salam dear, barut baby japanese cotton tu ade buat lg ke?

kalau ada email saya boleh?
emelnia@gmail.com

thanks! :)

kingbinjai said...

Nak masul april dah ni dude. Lama mengatur hidup banyak benda bersepah ni. Haha

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!