Suam-suam sahaja

  • 5
Nazim tak berapa gemar mandi pada awal-awal kelahiran. Selalunya ia bermula dengan menangis dan diakhiri dengan tangisan juga. Sampai la atuk marah aku. Tak reti jaga anak gamaknya.

Lama-lama, aku perasan yang dia lebih gemar posisi telangkup daripada posisi terlentang bila mandi.

Kalau awal2 tu, lepas mandi punya meraung. Sekarang dia lebih happy dan tenang semasa dan selepas mandi.

Nazim juga suka air suam bila mandi. Sebagai emak yang pemalas, since cerek ada satu aje dan lokasinya adalah di dapur tingkat bawah. Aku try nak mandikan nazim di bilik air atas. Mind you that we dont have a hot shower. Konon nak mandikan dalam sinki.

Lepas cuci sinki bersih berkilat. Gua cubalah. Kena aje air yg aku rasa tak la sejuk sangat. Terus meraung member tu.

Aku terus angkat dan balut dengan tuala. Turun bawah dan masak air untuk air mandi nazim.




5 comments:

zonaku said...

ololololo......


kena buli pakai camtu amik pic....

RieNa said...

ali pun x suka mandi air sejuk.

Diyanazman said...

boleh tak tahap kecomelan nazim lam gambar ni adalah melampau?

Amy Z! said...

Hepinyaaaa lepas mandi. Mwah!

k-na said...

alaa.. comeynyerr

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!