Pantang

  • 1
Berbual dengan Wak Yah tukang urut aku semalam. Tanya dia, berapa hari kita berpantang? Aku cakap pada Wak Yah berpantang 40 hari boleh tak? Wak Yah gelak, dia kata " pepandai ko aje. 44 hari la". "Ala wak, kan nak raya ni. 40 hari pun cukup lah" balas aku.

Baik juga aku berpantang. Daripada tak pantang langsung kan?



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

aytozee said...

Salam,

ok ke berurut dgn wak yah ni?die buatkan tungku etc tak?

berapa charges die ye?kalau putrajaya die pergi tak?

tgh kumpul contact number tukang urut lepas bersalin =)

thanks

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!