Merengek

  • 2
Iqbal sangat suka ice cream. Kalau pergi ke kedai runcit Khay Segar untuk beli barang, sure dia akan pau ice cream banana split tu. I love that ice cream coz it combine jelly with vanilla ice cream. The jelly on the outer act as a cover. So the vanilla ice cream wont spill. Ahaha.

Ni kat bawah ni budak yg di tidakkan untuk dpt ice cream. Sedih sungguh.

YouTube Video

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Sue Lynnda said...

He so sweet lah...mmg gewam! hehe

kingbinjai said...

Ala ciannya

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!