Glucose tolerance test result.

  • 1
Dah dapat result bagi Glucose Tolerance Test haritu. Aku dah jangka yang the result is ok. Sebab KK Seri Kembangan tak call pun sebelum the next appoiment.

Tapi aku tak nak gembira sangat. Risau juga kalau dorang lupa call ke kan? Potong kegembiraan aje. But check up tadi confirm. Gua tak diabetic during this pregnancy.

So yay!! Dan syukur sangat sebab kalau result tak ok sure lagi banyak kali kena berulang ke KKSK untuk follow up. Cukup lah pi dengan hal thyroid ni.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

Pnut said...

akak baru je telan air gula utk mgtt tadi.. terasa melekat kat lidah.. tp kali ni up.. perisa oren.. dasat spital putrajaya..

opsss i am not pregnant.. tp ni utk medical check up 3 bulan sekali.. last visit, doktor kata nak suruh mgtt, sbb last buat masa pregnantkan alesya, dah 3 tahun, so doktor suruh buat.. 1 jun baru tau result.. check darah semua sekali.. so far tak pernah ada diabetic.. jangan la ada,, takoooottt

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!