Ticker

  • 5
Akhirnya letak juga pregnancy ticker. Since hilang hp ni, tak dpt nak detect. Bila la nak ganti ipong gua ni.

Kalau tak letak kat sini, nanti lupa pula dah berapa minggu pregnant. Ye la, otak ni dah short circuit. Karang orang tanya sebut 12 minggu tak gerak-gerak. In denial kah gua?

Alhamdulillah dah boleh makan walaupun tak semua. Yang berempah-rempah sangat memang tak lalu. Bau pun tak boleh blah. Nasi boleh la makan walaupun 3 sudu aje.

Yang penting tak boleh makan lebih kapasiti. Walaupun sedap mana. Karang sendiri mahu ingat. Lepas tu gone in the drain lah.

Masak-masak masih belum lagi. Tak mahu push-push diri. Karang gua yang pengsan kat dapur sorang-sorang sapa nak tanggung?

Rasanya minggu ni aje boleh baring menelangkup. Dah ada rasa senak sket lah. Rasa terbonjol. Cepatnyaa?? Urat-urat dah kendur.. Jadi cepat ler sket kots.

Iqbal tgh pick up vocab sekarang ni. He was a late bloomer. But now he's learning so fast I couldnt catch up. Love watching him grow. Already teach him that there's a baby in my belly. So whenever he touch my belly. He will say, "Baby". :)

5 comments:

PnConfused said...

so sweeetttt... :)

tersenyumja bila baca

Syati said...

tahniah... :)
Saya pun sama, kalau tak ada ticker susah nak ingat dah minggu ke berapa.

Pnut said...

eheheh ciri-ciri blog seorang ibu, musti ada ticker.. tak ticker pregnant, ticker anak-anak.. akak dulu boh, pastu buang, rasa semak lak... eheheh maklumlah blog akak semua nak sumbat

Amy Z! said...

sweet!!

Bestnya pregnant.. tapi tak blh blah time mabuk2 tu aje la. huhu.

balduPuteh said...

congrat...sweet sangat!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!