Baby 2: 15 weeks

  • 1
Pergi Hospital Serdang untuk follow up dengan Klinik Pakar O&G and Endokrin. I dont really care about my thyroid level since the Specialist told me that usually they did not treat pregnant woman with Hyperemesis that show a very high TFT level. So they told me not to worry, since I've already started the meds, they will decrease the medication time to time. My TFT level already back to normal. A slight increase wont be a problem since I am pregnant.

The best part is the scanning of the baby. The gynae from the last visit not that interactive. But yesterday, the gynae showed that she also excited and love this phase of scanning. She told me that after 2 or 3 weeks the scan would only can see partial of baby. In 15 weeks we can see the whole baby.

The cutest part is my baby is busy sucking the finger. Maybe one after another. Makes us both go "Awwwwwww". I dont recall we did a scan on Iqbal and he's sucking his finger.

Im so in cloud 9, I forgot to get my medicine until Im on my way to Seri Kembangan. Had to do a u-turn and go Back to Serdang for a queue. Adoi lah. Awat pelupa sangat???

1 comment:

Fathi Syakirin Bin Othman said...

Dear Akak Syura, Please Forward This To Your Respective Husband, Thank you.
fromFathi Syakirin Bin Othman toanuar.othmn@gmail.com dateSun, Feb 27, 2011 at 1:02 AM subjectCatch Me If You Can ! Sumber Risikan Saya Kelas Pertama ! mailed-bygmail.com hide details 1:02 AM (19 minutes ago) Assalamualaikum w.w.t, Apa Cerita ? Masih Cuba - Cuba Spy Saya ? Let me be honest with you, I' m currently not staying in The Bandar DiRaja Bugis,Malaysia, But Still In Malaysia. Looking South To The Peninsular Malaysia map and You Will Find Me There In Melaka dan Johor. What Am I doing there? Frankly, Playing Around Doing Nothing That Can Be Categorise As Working Like You Do ! Catch Me If You Can ! Sumber Risikan Saya Kelas Pertama ! Surrender ? Stealmate ? Wanna Play Another Game ? Me anytime ! Please Do Not Call Me, I Will Call You. Mr. Syakirin Himself. Mr. Syakirin From Bandar DiRaja Bugis, Malaysia. Malaysia at 01:01am on 27th February 2011. ----------

2011/2/21 Anuar Othman Assalamualaikum, Apa khabar? Kenapa tutup henpon tu, susah betul nak tanya khabar ke apa ke sekarang ni. Kalau nak tutup juga, takpe, dua, tiga hari sekali, cuba call aku, dlm lepas isyak ke, belum tgh malam ke, kurang2 aku tahu ngko sihat walafiat. Dengar akak cerita, hari sabtu hari tu ada pegi hospital, sakit kaki. Kenapa dgn kaki? Luka ke terseliuh ke? Boleh jalan elok dak? Makan ubat tu sampai habis. Hi, kalau ada masalah apa2, cakap. Jangan buat diam aja, aku bukan ahli nujum nak main teka2. Lagi satu, aku ada offer, aku tanggung kos, ko ikut aku pegi berubat. Satu malam je, settle. Lepas tu, aku tak kacau2 ko dah sibuk2 nak ajak berubat ke apa ke. Ok? Kira bagi Ummi Walid senang hati, dah takleh nak cakap apa2 dah lepas tu. Call aku lepas baca email ni. Wassalam.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!