Iqbal dengan rambut baru.

  • 1
Sebelum ambil 18 month immunization pada umur 22 month. Ehehe.

Nangis masa jarum masuk je. Lepas tu ok aje. Good boy. Aku rasa Iqbal punya pain tolerance macam Nuar tapi kuat mengadu macam aku. :p

Pagi ni masa nak pakai baju, dia nampak bekas injection tu, terus ngadu kata " Akitttt ". :p






1 comment:

Amy Z! said...

Haha. Part mengadu pula terikut mama.

Tak apa. Dah besar nanti mesti tough dan hensem. :D

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!