Bun in the oven!!

  • 15
Dengan rendah hati dan penuh kesyukuran, nak bagitahu yang saya sekarang mengandung 10 weeks. Alhamdulillah.

Iqbal akan dapat adik. Yay kan?

Banyak dugaanya kali ini. Lain kali akan dicatatkan disini buat peringatan untuk diri sendiri.

Doakan saya dan baby yach? Muahhsss!!

15 comments:

minatgiler said...

tahniah! :D

achik said...

tahniah.. :)

zonaku said...

tahniah.....!

RieNa said...

waaa tahniah!

oh,rupanya semua status x sihat kamu dlm fb gara2 adik iqbal la ye??

tahniah iqbal, mcm nawal jugak,kamu bakal punya adik!- anak2 kita sebaya lah daun. :)

ayobkelubi said...

alhamdulillah.

jaga diri baik-baik.

Low Profile said...

tahniah.. =)

Angah said...

tahniahhhhhh!!! aku doakan ko dapat baby girl...

Voice said...

Alhamdulillahhhh...tahniah & take care Syura! :)

~hidayah~ said...

tahniah ... wooo tak lama lagi Iqbal tukar status jadi abg ....

Dairi Hati said...

tahniah daun!

fareesha79.blogspot said...

tahniah, syura

wasabi said...

congrate kak syura (:

PnConfused said...

happy.. happy..


congrats!

seri said...

tahniah ya,......

mizzwanda said...

elo..wah!congrats daun!!..bestnya nk dpt sorang g..tc

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!