Birthday of Moi!!!

  • 4
Moi is me in french. Just nak state the obvious takut ada orang fikir, siapalah Moi yang dimaksudkan. Tak pernah mention pun?

Berbalik kepada tajuk. Hari ini birthday saya dan saya tak ada plan to celebrate pun. Mungkin later. Nak bercandle-light dinner berdua-duaan tak book babysitter lagi. Jadi, bersyukurlah dengan kehidupan dan rezeki yang dikurnia. :) owh!! Betapa cliche. Ahaha

Ok saya akhiri dengan Iqbal with his dad funny hat saying "No women no cry luvvv!!!"




4 comments:

Kehelan said...

happy birthday cik puan daun!

zonaku said...

happy birthday!

Amy Z! said...

Dulu2 selalu rasa nak celebrate. tapi sekarang mcm dah malas.

ingatan dan ucapan dari yg tersayang, keluarga dan kawan2 baik - dah rasa cukup.

selamat tukar usia. :-)

iqbal. comelnya topi. bila nak amik balik kopiah alam ni? haha.

Syati said...

Hepi belated birthday cik puan daun ;) Dapat hadiah apa dari Iqbal?

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!