Sebuah Kelahiran Jet & Jonah

  • 2
Bukan je kengkawan lain ada baby tahun ni. Ika pun ada baby tahun ni. Sangat bangga melangkaui rangkuman bahasa dan tutur kata.

Dengan rendah hati dan penuh kesyukuran bagi pihak Ika. Sebenarnya melompat-lompat macam budak 17 tahun nampak kelibat jejaka idaman.

Jet & Jonah daripada jemari seni publishing. Akan berada dipasaran 22 Nov 2010.

Boleh beli direct daripada penulisnya. My best friend bernama pena Ika Madera.

Untuk blurb dan baca bab 1 daripada Jet & Jonah. Sila klik sini: http://www.jemariseni.com/01/senarai-buku/127-nov-2010-1-jet-jonah-ika-madera.html

2 comments:

Amy Z! said...

tahniah ika!!!

nanti aku beli, ko sign oke? ;-)

FathulFirdaus said...

tahniah !! weee.. naaak jugak. sain belakang baju ya. :-)

-effa

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!