Radomness

  • 0
Rajin pula masak lately. Kalau tak asyiklah pesan Nuar beli dinner. Iqbal punya berperangai baik, bagi aku masak lepas ambil dia dari nurseri.

Iqbal makin banyak akal. Nak bagi makan punyalah susah. Dok main aje kalau nak disuap. Kalau bagi mkan sendiri pula, mulalah makanan berterbanagan. Aku rasa lagi mudah bagi dia mengadap makanan tu sendiri daripada berkejaran nak menyuap dia. So kena ingat tu ye , Abah?

Kereta langgar bontot kereta orang. Aku tak apa-apa, cuma poket cedera sket. Kelalaian aku juga. Tak nak la sound goody-goody. Aku anggap kifarah dosa lah.

Memang nak presure cooker. Tapi lepas ni nak beli small oven utk baking small batch. Nafsu nafsi ni. :)

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!