On tumbuh gigi geraham

  • 1
Iqbal dah kurang getap2 gusi dah. Tapi aku masih tau dia tak berapa selesa dengan gusi barunya. Sekarang, Iqbal akan kembungkan pipi dia. Aku pun buat begitu bila gusi tak selesa.



Bila aku gosok-gosok gusi Iqbal, geraham bahagian atas dah tumbuh lebih sket. Dah rasa tajam-tajam. Bahagian bawah aje yang masih lagi struggle untuk keluar.

Takat ni belum demam, dijangka demam towards the end of toothing or in the middle? Bila gusi tu terbuka mungkin lebih sakit kot?

Harap Iqbal tabah menghadapi fasa ini.

Ok, roger and out!!

p/s: Bakal dapat anak buah perempuan tau!!! Yay!! boleh spoilkan dengan baju yang comel-comel!!!

1 comment:

Amy Z! said...

wahh. tahniah dpt anak buah pempuan! hihi.

seronok.. sbb banyak baju comel2 dan ada yang murah2 pulak tu.. peh! rambang mata dibuatnya.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!