Nursing cover

  • 1
Berbual dengan Kak pnut tentang mesin jahit mengingatkan aku tentang projek nursing cover aku untuk Angah. Dah nak habis pantang dah tapi aku tak bagi apa-apa lagi.

Memberi inspirasi utk mulakan dan settle-kan nursing cover ni.

Aku sorok pembaris daripada Iqbal dan tak ingat letak mana. Jadi ni aku agak-agak aje ukurannya. Mungkin senget dan tak berapa centre.

Redha dengan hasilnya. Bukan jahitan profesional seamstres. :p






Roger n out!!



1 comment:

Angah said...

sewn with love! thats more important than the look beb..muahhhsss

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!