Iqbal shopping

  • 2
Aku perasan yang Iqbal shopping melulu macam aku juga. Ahaha.




Roger n out!!

2 comments:

Amy Z! said...

hahaha. pakai ambil je. guna tak tau lagi.. haha

cik puan daun said...

tu jer yang dia familiar..periuk belanga pun dia nak masuk dalam shopping cart gaks..

tu tak masuk cerita menangis dan nak bukak makanan sblm bayar.. (aku terpaksa bukak dulu supaya dia diam.. dan settled.. then pi que bayar) mana tahan dengar dia meraung2.. ahahah

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!