Geraham

  • 3
Iqbal is teething. Geraham dia nak keluar. Kesian pula tengok dia geram-geram kat gusi dia. Sket-sket masukkan jari dalam mulut. Macam mana lah nak jadikan fasa ni mudah dan kurang menyakitkan untuk Iqbal.

Oral Aid dah bagi dah. Hmmm..

3 comments:

Liza said...

bila baby teething is one of the tough stage, mesti airliur meleleh jer

Amy Z! said...

alahai. kesiannya iqbal. takpe. hero mesti kuat oke? ;-)

cik puan daun said...

Liza: tak berapa meleleh sangat tapi nampak dia tak selesa dan dok gonyeh gusi dia..

Amyz: tu laa.. hero ni.. tak demam.. cuma clingy sket..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!