Jatuh cinta

  • 2
Aku akui, aku jatuh cinta lagi..

Sangat jatuh cinta pada muffin.



Sangat comel dan sangat-sangat menawan bila oven berdetik..
Terhasil 12 biji muffin yang sekata..
Umpama bukit yang merekah..
Dan lembahnya yang garing..
Rasanya yang sedap..

Muffin, I will bake you more.. and more..





p/s: kecintaan saya ni mungkin sementara sahaja.. macam angin meroyan.. ehehe.. sebelum tu, saya enjoice aje lah

2 comments:

minatgiler said...

uih! nampak sedap.. tiba2 rasa nak mkn.. tempah boleh? hihi..

cik puan daun said...

kalau dah dapat perfect recipe boleh buka tempahan insyaAllah.. :)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!