Gadjet : Grill Pan

  • 6
Setelah mencari sekian lama..



Ala, pi cari kat Giant Kinrara, mana la nak jumpa kan?

My own grill pan. Gatal kan? Macam tak boleh nak grill dalam microwave? Penat-penat aje suami beli Microwave yang ada grill function.

Memamg dalam ertikata lain, mengada-ngada and gatal aje nih.


Masak tetap tahap biasa-biasa aje. Gajet je lebih :P

6 comments:

Amy Z! said...

tak kisah laaa.. ko pandai masak. kalo tgk gadget2 mcm show2 memasak afc, best kan? baru rasa semangat nak memasak - sebab ada gadget2 ni semua la. hahaha.

Shuk said...

haha..kat JJ dgn Car4 ada jual tefal ni.. aku nak beli, tp tunggu dulu la.. kekeke...

Liza said...

liza ada 2 kotak dapat masa house warming, ntah biler nak bukak

cik puan daun said...

Amyz: x sabar nk guna ni.

Shuk: aku beli kat JJ. giant mmg xde. :p

Liza: bestnyerrr :)

Dairi Hati said...

tak suka grill dalam microwave.. nanti lampu microwavr tu kotor. aku pun ngidam nak benda ni. :D

Pnut said...

buat la food testing session...
i am willing to be a tester...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!