Salam Aidilfitri

  • 6
Selamat Hari Raya.

Tahun ni Iqbal beraya dengan Chicken Pox.

Auntie-auntie jangan takut ye? Kalau tak nak kiss pun takpe. Duit raya pass kat mama. :)



Tahun ni beraya di Kuantan dulu. Yay!

6 comments:

Amy Z! said...

Alololo.. Kesiannya Iqbal. :-) Tak apa kena kecik2. Sebab nanti bila besar, parut dia faded. Hehe.

Selamat Hari Raya bebeh! Maaf zahir batin. Nanti kalau ada masa percuma, gua datang beraya rumah baru lu. Hehe.

baincardin said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!!~ :) Maaf zahir dan batin ye..:)

fieza said...

Iqbal dah dapat Chicke Pox ker? Naaaaaaakkkkkkk... Please jangkit kat Yuni nnt yer :) Kami datang rumah :)

Kehelan said...

sealamt hari raya kak... sy dh lama sampai kuantan! hihih

Pnut said...

alalalala ciannya Iqbal...
mesti gatal-gatal badan...
take care iqbal..
pantang tau...

Ezad said...

selamat hari raya

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!