Pindah

  • 6
Kami akan berpindah lebih cepat daripada tarikh evacuation daripada Tuan Rumah. Terima kasih kepas Nuar sebab tiba-tiba ada kurang seminggu untuk bersiap-siap.

Nak tak nak terpaksa siapkan juga lah. We'll be moving this weekend.

Deng!

6 comments:

WFL990 - O'usommes-nous? (Where are we?) said...

Selamat berpindah. Pindah kat mana. Semoga semuanya sejahtera

Pnut said...

pindah ke mana???
makin jauh dari ai atau lagi dekat dari ai??

Liza said...

happy moving, so raya rumah baru ler kan

KodeeXII said...

Salam n Hola

Heeheheheh.. lama dah tak jenguk blog ratu poyo nih... amacam.. still queen of poyos ke lagi?

Bila tah kita orang nak gi jengok korang ek.. insyallah.. nanti la.. bila ada kelapangan..

farah said...

pindah mana?

Nate said...

What you moved?? Apa2 hal Raya nanti jemput datang open house okay. Nak jumpa Iqbal.....

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!