Scramble Bug

  • 1

Ramai yang tanya mana nak beli Scramble Bug tu. Memang comel. Aku tak dapat bagi jawapan spesifik. Aku beli pasa Mom & Baby Expo dalam bulan 5 yang lepas. Di booth Com*bi.

Jadi aku tak pasti yang di kedai Com*bi ada ke jual Scramble Bug tu. Selalu kedai Com*bi, dia jual barangan jenama tu aje. So yeah. Aku tak tau. Aku try google tapi tak jumpa local supplier. Paling dekat di Singapore.

Boleh try cari kat Expo seterusnya. Menurut sumber aku, ada another parent expo kots dalam bulan 8 ni. Com*bi ada bukak booth. Dan mana tau dia jual Scramble Bug juga.

Harga, dia kata harga biasa RM190 dan aku rasa aku bayar RM169 kots. Dah lama aku tak ingat. Aku tak rasa informasi ni membantu sangat. But there it goes. :)

1 comment:

AtieSalehah said...

later nnti ada lagik parenting....20-22 august....bulan pose lak tu....adoishh....mmg tak pegi leee

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!