Pandangan sisi.

  • 1
Ini adalah back carrier tu dari pandangan tepi. Dari depan mmg macam backpack, tp dari sisi macam kerusi yg diletakkan dibelakang badan. Siap ada harness supaya baby secure kat belakang tu. Iqbal gembira gila. Siap tepuk-tepuk tangan dan lambai semua orang kat bawah masa first time demo.

Siap ada ala-ala sun shades tuh. Comel gilak.

Yang akan guna, Nuar atau pakcik-pakcik Iqbal yang lain. Takdenya aku nak angkut budak 10.5 kg kat belakang aku.




1 comment:

WFL990 - O'usommes-nous? (Where are we?) said...

Apa yang comel, mestilah si iqbal tuuu. Nanti bila dia dah boleh jalan, lagi best.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!