Zoo dan Gajet

  • 5
Akak ipar gua meminjamkan kitorang gajet untuk membawa baby dibalakang dengan selesa dan bergayanya. Thanks Kak Dayah, bagitau Abang Kamal yang kitorang akan pulangkan lepas Iqbal exceed weight limit. ;)

Cuba lihat gambar Iqbal yang sangat hepi bila naik bende alah tu. Sambil makan epal plak tuh. Ehehehe.



It's a Mothercare framed back carrier

5 comments:

Pnut said...

woo Dayah pun kaki gadjet juga ekkkk??, sehati sejiwa la korang..eheheh

madulebah said...

uncle opik terbaik!!! kata iqbal wafiq

cik puan daun said...

Pnut.. ya lah.. ahahaha.. gajet adalah terbaik.. ahahaha.. baik hati pinjamkan plak tu.. mmg kak ipar terbaik lah.. :)

Nida: memang pun.. Uncle Opik berada di hairaki tertinggi.. boring gila.

Angah said...

aku ada carrier bebudak untuk beskal je hihi

THANX A LOOOTTTTTT bg blog medela free style tu..murah..

fieza said...

hehehe... Itu carrier ke? Nampak macam Back Pack... heheh

Atuk Yuni bawak Yuni dalam back pack.. hehe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!