Mencari senggang didalam sempit

  • 2
Kena pindah juga. Maknanya kedudukan rumah aku ni ONG. By end of September. Ini fakta yang aku kena hadamkan dalam-dalam.

Owh! Adik aku selamat menikahi awek 5impan8 R3nggam pada 5 jun yang lalu. Kenduri belah 5ijangkan8 adalah pada 19 jun nanti. Rasa macam tak boleh nak bergerak sebelum kenduri ni lepas. Kenduri ni somehow holding me back.

Dan angan-angan untuk berhenti kerja masa ni bukanlah sesuatu yang sesuai. *sigh!*


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Amy Z! said...

Nak house haunted pun sure lepas kenduri punya nih. Nak cari sekarang mesti rasa macam kelam kabut.

Moga2 jumpa rumah yang ONG juga lah~ :-)

farah said...

kat area rumah aku ada rumah sewa... tak yah pindah jauh2... dekat, senang nak pindah barang...
tak pun beli jer rumah tue... kot2 owner boleh let go murah skit...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!