Gembira

  • 2
Aku happy bila adik beradik aku lepak kat rumah aku.

Yang lebih gembira adalah Iqbal. :)

2 comments:

Amy Z! said...

ai pon gembira bila kita lepak-lepak kat rumah u..

walaupun iqbal tak berapa gembira.

hahaha.

AtieSalehah said...

a'ahh...aku pun hepi je bila adik2 aku dtg lepak2 rumah....

ada org tgkkan budak2 tu dan aku boleh tido ngan amannye.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!