Tiba-tiba aje

  • 5
Tetiba rasa salute dengan orang yang tinggal dengan mak mertua. Kalau dapat yang cool memang bertuah lah. Kalau dapat yang ala-ala mak mertuaku?

How about privacy? Kena cari privacy sendiri la kan? Kena la pandai-pandai nak hidup dan sesuaikan diri.

:)

5 comments:

adiaz said...

best dpt mak mertua cool. but still ada pros & cons. :-)

for me, aku rasa better not to stay with mak mertua even mak sendiri pun.

aku ckp kat mak & mak mertua - nak berdikari. :-) hehehe.

Amy Z! said...

komen di atas adalah komen aku. ceh terlogin guna emel rasmi gmail gua plak dahh.. dem!

kaezrin said...

caittt...mahu deangr the tale of living with an in laws..???

fieza said...

Saya bakal hidup dengan Mak Mertua tahun depan!

Tapi, saya lebih rela dia ada bersama. So, that my makcik-in law knows where she stands. Huh!

p/s: Kadang2 problem bukan pada M.I.L, tapi pada relative yang lain2

minatgiler said...

sejak abeh pantang, mak mertua yang jaga baby.. so kami pon dok sana sekali..

ok je kot, cuma segan bfast + dinner dah disediakan.. aku keje melantak je.. hehe.. kdg2 baju kotor pon dia basuhkan, padahal dah sorok2 tu..

tapi prefer dok sendiri.. cuma tunggu baby besar sikit baru nak cari babysitter..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!