Bang Your Head!!!

  • 1
Iqbal suka headbanging kadang-kadang drove me nuts!! Dah head banging on the floor, sakit, nangis la plak. Saje je kasi darah gua naik atas. Gua plak risaukan kalau kena concussion pula. Dan bermacam-macam istilah medik dalam otak aku ni.

Tapi bila aku baca dan fahamkan kenapa almost most toddler/baby are doing the same, aku rasa lega.

Jadi, bukan kerana aku dok headbanging dalam kereta sambil dengar radio yang influenced Iqbal untuk jadi begitu.

Ehehehe.

1 comment:

Dairi Hati said...

sama cam Asma.. Aisyah tak de pula perangai cam tuh!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!