toqreemaow: GUA BLOGGER MISKIN JE

  • 7
Seperti TokR, aku juga blogger miskin.

Tapi aku rasa ramai lagi yang dah menulis blog since 1999 dan tak pernah pun nak ngaku pioneer dalam dunia blogging.

toqreemaow: GUA BLOGGER MISKIN JE

7 comments:

Shukri said...

hahaha..ada jugak ngaku pelopor.. takyah le nak masuk bakul angkat sendiri.. klu nak kata awal, tak silap aku dlm geng jurnal pun ramai yang dah mula memblog awal..

Amy Z! said...

malu nak mengaku pelopor beb! cuma bangga je sebab dah start menulis since 2001. tu punnn hujung tahun.. haha.

cik easy said...

amyz... gua tak malu ehehhe mmg gua start tahun2 gitu... ada kepompom.net lagi...

adalah Dak Aup said...

hahaha..sini gua nak mengaku, gua layan blog lu dari zaman lu anak dara sampai lah lu mak budak hahaha. eh tu sekejap sgt..dari zaman lu kat UK sana kot..hahaha

Pnut said...

ermm kat sini saya nak rendah diri la... maleh nak riak...

blog saya seusia anak sulung saya...
tahun depan anak saya sambut besday ke 10 tahun.

sekian harap maklom

Reez Koon said...
This comment has been removed by the author.
Angah said...

Saya pun nak cakap blog saya dah 9 tahun..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!