Semangat update blog sudah kembali

  • 2
Hai, sejak blog pakai baju baru ni, update pun dan panjang-panjang. Siap ada gambar lagi.

Ok sudah. Ada UAT petang nanti.

This weekend ada kenduri untuk dihadiri. Dan ada idea untuk buat Kitchen Tools Series dalam blog nih.

Banyak sangat benda on my mind. Ada satu issue tertangguh yang aku mahu bincangkan tapi tertangguh-tangguh juga. Tunggu lah dulu.

Tulis-tulis begini macam lah ramai orang baca blog aku. ;) Ye lah. Dulu berangan nak terbitkan magazine. Tak tercapai lagi. So, tulis kat blog jer lah.

2 comments:

up on my forehead said...

ada jer yg baca.

kalau takde pun, peminat susah mati sure ada punya, berlambak :P

weih, add aku balik kat fb nun!

Amy Z! said...

ai tetap kipas susah mati yu. hihi. :D

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!