Selepas hampir 2 tahun

  • 5



Setelah hampir 2 tahun, baru aku terasa nak print out gambar kahwin. Bila cari DVD tu, tak jumpa pula. Jadi, tanyalah Angah, ada tak by chance, dia simpan lagi gambar kawin gua.

Yay! Angah simpan lagi. Dia akan burn dalam DVD. Terima kasih banyak-banyak.

Owh! bukan sebab apa, gua bunting pelamin. Sebulan lepas kawin terus uwek-uwek dan mabuk tahap admitted ke hospital. Jadi mana ada mood nak buat semua itu.

Sekarang lepas Iqbal dah umur 14 bulan, baru ada mood semula nak edit-edit dan print out. InsyaAllah.



link: Angah Zulkhas

5 comments:

Dairi Hati said...

aku pun masih belum kemaskini album kahwin sampai la ni. Same kes cam ko tapi berat sikit sebab dah hampir 5 tahun album tu tetap gitu je.

Amy Z! said...

Hahaha. Yela. Kawan-kawan datang ke rumah, nak tgk album kahwin pun tak dapat oke.. haha.

Angah said...

Zaman aku kawen masih pakai filem yang cuci2 tu haha

WFL990 - O'usommes-nous? (Where are we?) said...

Bolehlaaah lepas, lepas niee banyak gambar kahwin kat blog. Indahnya sebuah perkahwinan. I am so happy for you.
Semoga kebahgiaan ini berkekalan di dunia dan akhirat.

Soklan cepumas! Adakah awak akan dapat lagi satu Iphone untuk hari ulang tahun ini?

mizzwanda said...

eh nampak gaya skang mmg kuruih beno kan.(compare gambo mana tah ada tgk aritu).sahih becoz of fully b.feeding kan..masih lagi ker BF..gud2..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!