Kisah demam

  • 2
Kalau weekend tu dihabiskan dengan demam, cuti tu takkan terasa.

Tau-tau dah hari Isnin dan kita kena bekerja semula.

Deng sungguh. But ye lah. demam ni macam ada baton untuk di pass-pass pada orang lain supaya legasinya tak berakhir.

Mula-mula Nuar demam di Kuantan. Kemudian Hi demam, pastu Haq demam. Dan aku pula demam. Iqbal pula pagi ni badan dia dedar sket.

Wuihh. Memang dugaan sungguh.

2 comments:

Liza said...

mmg musim demam, liza anak branak pun tak brape sihat

Dairi Hati said...

moga iqbal wafiq tak berjangkit..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!