Jalan-jalan

  • 14
Penjaga di nurseri kata "Semua baby baya Iqbal dah berjalan, Iqbal aje yang belum"

Gua senyum aje. Tak kisah sangat. Perkembangan baby lain-lain.

Sekarang, Iqbal baru nak belajar-belajar berjalan.

Kawan baik dia adalah dinding.

14 comments:

Amy Z! said...

chaiyok Iqbal! chaiyokk!!

Dairi Hati said...

tak pe jangan risau.. anak saya, aisyah dan asma masuk 1 tahun 3 bulan baru boleh jalan tanpa nak merangkak2 lagi.. bercakap pun, masuk 3 tahun baru lah cakap boleh faham.. don't worry!

nanti dia dah dpt kaki, tak terkejor puan daun weh!

farah said...

relax.. setiap baby tue tak sama growth dia.. even baby berak pun Doktor tak bagi bandingkan dengan orang lain.. nature berbeza.. hehhehe

zonaku said...

hehehheheee....... x per....
faris dl x sabar2 nk berjalan.. risau kami sekeluarga, p tanya doc, dia kata x per.... biarkan jer.. cuma hati2 bila dia jatuh

Liza said...

it's ok, budak2 smua different, ada yg jln cepat ada yg lambat, Insyallah. he'll be running in no time

WFL990 - O'usommes-nous? (Where are we?) said...

Credit to the father, Iqbal is so charming like him!

PnConfused said...

hhehehehe...

seb bek pn daun relax.. jgn gabra bebeh.... biar je things follow the flow... :)

cik puan daun said...

Hi All: gua mmg tak berapa kisah sangat. Kalau cepat , Alhamdulillah. Kalau lambat, let him take his own sweet time. Yes, its not a worry for me. :)

Kak Na: Ni pasai apa tiba-tiba puji nuar plak ni.. Iqbal charming sebab mama dia charming apaaaa.. ahahaha..

WFL990 - O'usommes-nous? (Where are we?) said...

Well, at least I am trying to be honest. Itupun susah jugak.

kalau nuar tak charming tak kanlah awak boleh harassed dia.

Kan Kan kan Iqbal.

up on my forehead said...

eeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh bila masa pulak syura harrassed nuar??? bila kak na bilaaaa???? lol

tapi kak na, i agree with you, charming macam bapak dia aaaa tapi smart mak macam mak diaa (ayat kena baik, kalau dak syura tendang stay hotel amani)

-ika-

ps: kak na, awat susah nak komen kat blog da????

WFL990 - O'usommes-nous? (Where are we?) said...

Assalamulaikum Ika,

Akak dah agak. How are you?

Sorry sangat Ika, akak rasa blog akak tuu tak comment friendly koot.

Kita komen kat sini jee lah kannnn!!!

Thank you puan Daun keladi, nanti akak komen lagi.

up on my forehead said...

wsalam kak na,

tuhlah niari entry ikan tuh nak komen pun tak boleh. cuba tukar layout :P

ikan bakar sumbat belacan and belimbing sedap!!!!!

WFL990 - O'usommes-nous? (Where are we?) said...

Akak kan nak jadi on the top of the list.
Boleh jee Ika, akak dah test.

Sorry Syura.

up on my forehead said...

kak!!nanti saya cuba lagi.
tapi nampaknya akak nak compete dgn saya untuk jadi on top of the list jugak. lol. oh jadi friendly competitors lah kita!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!