Dem it..

  • 2
Heartbreaking tau. Bila tengok gambar baby yang mati sebab di buang di tempat sampah. Sangat-sangat heartbreaking.

Damn it. Dorang takde hati dan perasaan ke? Betapa ianya satu nyawa, yang sangat suci tau. Walaupun daripada jalan yang terkutuk. Baby tu tak deserve this at all.

Pembunuh bayi mmg patut terima hukuman bunuh juga. Sangat keji. Tak cukup la kutukan di dunia ni untuk justify perlakuan diorang.

Ahh. Aku benci bila aku rasa marah macam ni. Sangat tak bagus untuk jiwa aku. Dem dem dem.

2 comments:

Amy Z! said...

:(
sedih gile la. mcm zaman jahiliah~

Nauwalah said...

setujuu sgt dgn ko.. memang gilos org yang buang bb camtu!!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!