Balik Kuantan Yay!!!

  • 3
Nuar tak tau aku secretly suka balik ke Kuantan. Sekurang-kurangnya aku boleh bagitau yang aku balik kampung dan kampung tu bukan 45 minit jauhnya daripada rumah aku. Dan ianya terletak di negeri lain.

Akhirnya aku ada kampung untuk balik dan tol mahal untuk dibayar dan berdepan dengan kesesakan jalan di Karak. Hidup aku sempurna. ;)

Muahhss! Bak kata Iqbal.

3 comments:

Kehelan said...

jumpa kat kuantan... hehehehe

Amy Z! said...

yeayy!! blh balik kampung~ masa packing baju pun bleh kecoh2.

cunnyaaaa.. spek yg iqbal pakai. hahaha.

Nic said...

Daun, itu laa yg akak rasa gak sebelum kawin mmg target nak cari suami yg balik lalu hwy and tol, tapi dapek sekg gak.Jadinya sekaran nie kalau dpt lalu hwy pegi seremban pun rasa excited je.. heheheh.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!