Aint this cute?

  • 6
Ya ampun. Aku suka sangat layout baru aku ni. Worth the effort. Kui kui kui. Its a free template tapi agaknya aku dah jadi minah bunga-bunga dan skin ini menunjukkan transition aku kepada dunia emak-emak. Adoyai!!

Love the font title font kan? Ahahaha. Ok peeps! link tu aku akan update bila aku sudah rajin. Letak nida punya dulu. Nanti sentap plak pankreas dia. Ahahaha.

Aku akan kumpul link mommies yang aku rasa best utk pankreas aku digest. Ok!! mahu lunch secara cepat dan sambung menambah-baikan link-link dan apa sahaja yang aku terlupa letak.

Chows!!

6 comments:

anobody said...

oh apakah aku tak termasuk dalam golongan di list down *sob*sob*kau jaga hati nidaaaaaaaa sajaaaaaaaaaaaaaaa!

cik puan daun said...

kah kah kah.. sila bagi link blog yachh..

LuvlyYatt said...

nk join list bole...tp kite baru blaja buat blog..http://cikyatt.blogspot.com...kite suke baca blog awak yg cute miut ni

RieNa said...

link aku xdak. pankreas aku pun nak kecik jugak lah. huhuhuhu

Amy Z! said...

yach.. i love that font title gak. shumel je. hihi. :D

takpe. change is good eventho is not easy.. ;-) yg penting kita enjoyyyy!!

btw, aku suka ko cakap Saranghae dan buat tangan bentuk love atas kepala. hahaha.

shumel. shumel!!

Amy Z! said...

btw, hrp lepas ni rajin update yach~ haha.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!