Luahan pankreas aku nihhhh

  • 4
Semalam punyalah rasa marah. Rasa nak hamput-hamput semua orang.

Kena sabar lebih ni. Anak susah nak tidur malam. Clingy sangat. Memang la muka dia comel. Tapi tetap rasa nak lempang. Sabarrrrrrrrrrrrrrrr

Ini cuma luahan perasaan aje. Tiada siapa yang mengalami kecederaan fizikal. Cuma ada kecederaan di jiwa aje.

Napeeeee lahhhh anak gua gini.. Nak beralih bulan nih.

Sila tenangkan diri ya? Dah la nak kena tinggal untuk 2 minggu. Kena tripple sabar.

4 comments:

Kartini said...

sabar cik puan... ada la yg tak kena. aku rasa dia rindu abah dia. anak aku demam satu malam tak leh tido. siap bukakkan mata aku utk aku tak tido dengan dia...

madulebah said...

"memang la muka dia comel. Tapi tetap rasa nak lempang"

hik hik hik

Dah nak setahun.. tu yang banyak akal..

supersomething said...

aku rasa dia dah start ada separation anxiety, macam amsyar. nak dokong aja. kalau letak, pasti menangis sedih bercucuran air mata.

haih. memang kena sabar.

kingbinjai said...

sabaq nooooo

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!