Hajat dihati

  • 5
Iqbal dah ada stroller. Iqbal suka duduk dalam stroller dan boleh tidur juga dalam stroller. Yang ada sekarang, sangat bulky. Nak cari yang boleh dilipat kecil supaya muat dalam bonet kelisa aku.

5 comments:

supersomething said...

quinny buzz?

cik puan daun said...

ijat.. bappok mahal.. ahahaha

Princess Liyana said...

hi hi hi...senang kan nk bw g mana2..:D

mizzwanda said...

brand COMBI..ok taks..rasa muat kut dlm bonet kelisa..ada yg ringan..senang lipat n carry..heh!!

Nate said...

Syu, I pakai Chicco Liteway stroller. Memang just nice muat masuk kelisa. Walaupun masih tak reti2 bukak/tutup stroller tu, it's very light! Now, if only I can make my kid duduk diam2 dalam stroller tu....

http://www.babyjaya.com/product_info.php?manufacturers_id=133&products_id=3441&csStoreID=e09f26e20e4783c0d2285d8d39876e90

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!