MC lagi hari ini.

  • 1
Doktor kata jangan layan komputer sangat kalau nak cepat baik. Glare daripada skrin monitor tu buat mata aku lagi stress dan lambat baik.

Tapi kalau layan iphone tak ada apa-apa kots. Ok gua janji gua pakai spek hitam harini. Ber agogo la plak sorang-sorang kat rumah.

Ok, nak pakai ubat lekit-lekit. Kasi mata rehat. Weekend ni adalah weekend aku as single mother. Nuar balik Kuantan bersendirian atas sebab-sebab peribadi.

1 comment:

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

blog yang bagus, ape kate try pegi visit blog saye ni plak kalau nak tahu info yang unik dan elegan di http://tolongsenyap.blogspot.com ,try visit erk

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!