Lagi-lagi demam

  • 6
Iqbal demam waktu malam sahaja. Siang ok.

Semalam aku dan nuar demam.

Harini dua-dua dah baik demam. Aku sakit mata la plak.

Aku rasa lepas bersalin gua lagi prone untuk sakit. Sebelum-sebelum ni gua ni bukannya mudah sakit.

6 comments:

Kartini said...

sian kawan aku yg sorang ni. bile kelik sijangkang weh ?

Neo said...

Daun, aku rasa ko dah kena amik supplement & kalsium.. biasa la pas ada anak, kandungan kalsium dlm badan berkurang...

cik puan daun said...

tinie: this weekend aku balik..

neo: akan di pertimbangkan. terer sungguh ko nih.. ehehe

Shukri said...
This comment has been removed by the author.
Neo said...

biasa la..bnyk tgk iklan TV..wakakaka... -shuk

WFL990 - O'usommes-nous? (Where are we?) said...

Daun, Ina and Adi telah terjumpa abang kat UPm, Jadi mereka berpoya-poya sakan. Akak ada kelas masa tuuu. Hmmm rindunya pada korang semua. Tapi masa amat terdesak untuk tidak kita berjumpa.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!