Iqbal 11 bulan

  • 3
Iqbal almost 11 bulan dan lagi 1 bulan lagi aje Iqbal akan jejak umur 1 tahun. Wow.. cepatnya masa berlalu (klise.. but true). Daripada dulu budak shomen kuat nangis, sekarang pun masih lagi kuat nangis.

Daripada 3.28kg kepada almost 10kg. Budak shomen ni mmg selera makan. :P

Adoih.. Si Iqbal. Sudah pandai head banging. Lokasi paling best ada dalah head banging kat badan mama.

3 comments:

kingbinjai said...

iqbal... nama yg baik :)

Angah said...

lepas tu masa iqbal dapat adik dan adik dan adik lagi.. entry ni boleh dikitar semula dengan menukar nama adik-adik iqbal

Keluarga Zulkarnain said...

Wow...dah 11 bulan?

Shafiya pulak sekarang dah ada adik :)
*Finally after 8 years*

Rayyan Sajjad Zulkarnain namanya

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!