• 5
Banyak benda aku nak tuliskan. Tapi bila nak menaip dengan iphone, sangat turn off lah.

Bilalah nak terer kalau tak practice selalu.

Lalilalalalilala..

Malas.

5 comments:

BooK said...

Menaip senget. Hurup lebih besar, space lebih banyak.

Ceh. Macam tagline iklan.

Amy Z! said...

Ala.. Bila la dapat baca cerita ala-ala drama kat sini lagi.. Hikhik.

madulebah said...

sejak ada iphone dah x menaip guna notebook ye..

fareesha79 said...

syura, aku rasa pasal iphone lagi lembap aku nak taip, kalau tulis pun kdg2 huruf keluar ntah apa apa ntah.

Pnut said...

practice makes perfect..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!