Test using phone i

  • 6
Love it!
Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments:

Amy Z! said...

di iphone, online ym pun buleh.. hikhik.

cik easy said...

amyz..sudah pakai iphone sama macam kita kita ni ke? (nampak belagak tak?)

Amy Z! said...

iieee.. mencikla easy. nanti besday 30 mak pun nak mintak iPhone jugak jugak laa.. mencik!!

kingbinjai said...

kudos!!!

en_me said...

arini dah 25 december dah sepoh hari.. iphone takleh nak update blog lagikk ker.. ekeke, salamm akak cikdaun ittewww

Pnut said...

ape gune ada iPhone kalau blog tatap tak update...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!