Iqbal hang out dengan Acik Ani dan Acik Zam

  • 5
Khas buat Kak Pnut. Gambar Iqbal masa jenjalan di Auto City. Tengok lah gambar dari blog Achikani. Ada entri khas untuk Iqbal. Dan ignore gambar mak Iqbal yang macam preggie tu ek? Sesungguhnya masih kosong lagi.

Dibawah adalah preview: (gambar kredit pada Achikani.

5 comments:

puding roti said...

comelnya iqbal

Mar said...

waah, rambut iqbal dah makin banyak.bertambah handsome iqbal ni. auntie sukaaa :)

Pnut said...

aku rasa cam nak geget je budak ni...gerammmmm

yummyy

zonaku said...

happynya dia masa nie.....

selamat tahun baru

a.c.H.i.k.A.n.i said...

glamour i sekejap...

iqbal dtg penang lagi ye..achikani nak gigit betul2!!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!